پاتوق چوبی بچه های یاخچی آباد
به گزارش دَبی بلاگ، پاتوق میدان شهید جعفری در محله یاخچی آباد و خیابان شهید طباطبایی 92مترمربع مساحت دارد.

خبرنگاران- رضا نیکنام: بیشترین مصالح ساختمانی به کار رفته در طراحی و ساخت پاتوق میدان شهید جعفری، از نوع چوب و سنگ است. همین باعث شده تا جلوه و دیدگاه بصری زیبایی به محله یاخچی آباد بدهد. این پاتوق مجهز به ایستگاه روزنامه و کتابخوانی است و شهروندان درساعت های مختلف به اینجا می آیند و مطالعه می نمایند.
نکته جالب این است که اهالی برای رونق ایستگاه مطالعه در این پاتوق همکاری خوبی داشته اند. آنها کتاب ها و مجله های خوانده شده خود را در محلی که برای این کار تعبیه شده می گذارند تا افراد دیگر بخوانند.
محمد رونایی از ساکنان محله یاخچی آباد عنوان می نماید که کارشناسان شهرداری هر روز این محل را با مایع مخصوص ضدعفونی می نمایند.
منبع: همشهری آنلاینپریها: پریها، اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری
مجله سرگرمی: مجله سرگرمی و تفریحی