یک مقام روس دیگر به کرونا مبتلا شد

به گزارش دَبی بلاگ، فارس نوشت: آزمایش کرونای اولگا لیوبیموا وزیر فرهنگ روسیه مثبت شد. او سومین مقام کابینه دولت روسیه است که بعد از ولادیمیر یاکوشف وزیر ساخت وساز و میخائیل میشوتسین نخست وزیر روسیه نتیجه آزمایشش مثبت شده است.

یک مقام روس دیگر به کرونا مبتلا شد

به گزارش روزنامه مسکو تایمز وزیر فرهنگ روسیه در روزهای اخیر از خانه کار می کرده و گفته می شود علائم خفیف از بیماری کرونا دارد. سخنگوی او گفت: صحبتی از بستری در بیمارستان مطرح نیست.

روسیه در روزهای اخیر بالاترین رقم تعداد ابتلا را در بین کشورهای اروپایی گزارش کرده است. ابتلای روزانه به ویروس کووید19 در روسیه برای چهارمین روز بالای ده هزار نفر گزارش شده تا تعداد کل مبتلایان در این کشور در آستانه صد و شصت و شش هزار نفر قرار بگیرد.

مرکز مبارزه با شیوع کرونا در روسیه امروز (چهارشنبه) گزارش داد طی بیست وچهار ساعت گذشته 10559 مورد جدید ابتلا به این بیماری در روسیه ثبت شده که نسبت به دیروز افزایش داشته است.

به نوشته وبگاه اطلاع رسانی این مرکز، از روز گذشته تا کنون همچنین 86 بیمار مبتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند. بدین ترتیب شمار کل مبتلایان ویروس کرونا در روسیه به 165929 نفر و تعداد کل جان باختگان به 1537 تن افزایش پیدا کرد.

نهادهای درمانی روسیه - که یکی از کشورهایی است که بیشترین میزان آزمایش ابتلا به ویروس کرونا را انجام داده اند - تا کنون نزدیک حدود 4.6 میلیون تست ابتلا به این بیماری در سراسر کشور گرفته اند.

310311

abanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت

منبع: خبرآنلاین
انتشار: 17 مهر 1400 بروزرسانی: 17 مهر 1400 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 8540

به "یک مقام روس دیگر به کرونا مبتلا شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "یک مقام روس دیگر به کرونا مبتلا شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید