طرز تهیه خورشت بامیه؛ پیشنهادی مجذوب کننده

به گزارش دَبی بلاگ، خورشت بامیه همواره جزو غذاهایی بوده که اکثرا روی خوشی به آن نشان نداده اند؛ گیاهی سرشار از ویتامین و خواص که همواره مهجور مانده و دست رد به سینه اش زده اند. روش پخت متفاوت این خورشت اما می تواند طعم متفاوتی را به سفره غذایی مان اضافه کند و تبدیل به غذایی گردد که در فصل اش از تمام فرآورده هایش استفاده کنیم.

طرز تهیه خورشت بامیه؛ پیشنهادی مجذوب کننده

مواد لازم:

  • بامیه ریز: نیم کیلو
  • گوشت گوسفندی: 5 تکه
  • پیاز: 1 عدد
  • آبلیمو: 4 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی: در صورت علاقه
  • روغن، نمک و فلفل: به میزان لازم
  • سیر: 3 حبه

طرز تهیه و دستور پخت:

1. پیاز خرد شده را میزانی تفت می دهیم و تکه های گوشت را به آن اضافه می کنیم. بعد از این که گوشت کمی تفت خورد و سفید رنگ شد، 3 لیوان آب روی آن می ریزیم و می گذاریم جوش بیاید. سپس شعله را کمی کم می کنیم تا آرام آرام گوشت بپزد.

2. وقتی که گوشت تقریبا پخت، اگر خواستیم کمی رب به آن اضافه می کنیم و در غیر این صورت تنها آبلیمو (می توانید از آبغوره هم بهره ببرید) را اضافه می کنیم. سپس سیر را هم به آن اضافه کنید. (اگر از بوی سیر بدتان می آید می توانید سیر را با پوست داخل خورشت بیاندازید)

3. بامیه ها را بشویید و کمی از سر بامیه ها را جدا کنید (دقت کنید سر بامیه ها باز نشود چون خورشت لیز و بدمزه خواهد شد). پس از آنکه گوشت پخته شد بامیه، نمک و فلفل را به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید جوش بیاید.

4. سپس حرارت را کم کنید و نیم ساعت بگذارید آب اضافی کشیده شده و خورشت جا بیفتد.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 8 دی 1400 بروزرسانی: 8 دی 1400 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 21761

به "طرز تهیه خورشت بامیه؛ پیشنهادی مجذوب کننده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت بامیه؛ پیشنهادی مجذوب کننده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید