طرز تهیه خورش اسفناج با مرغ
به گزارش دَبی بلاگ، خورش اسفناج را می توانید با گوشت قرمز و مرغ درست کنید. ما این بار می خواهیم طرز تهیه خورش اسفناج با مرغ را به شما آموزش دهیم که بسیار خوشمزه و مقوی است و گزینه خوبی برای مجالس و پذیرایی در مهمانی هایتان است. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خورش اسفناج با مرغ
- مرغ نصف یک عدد
- روغن یک قاشق غذاخوری
- آلو بخارا به میزان لازم
- آب دو لیوان
- سیر خرد شده دو حبه
- زردچوبه، نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم
- پیاز یک عدد
- اسفناج یک کیلوگرم
- گردوی رنده شده 150 گرم
طرز تهیه خورش اسفناج با مرغ
مرحله اول
مرغ را بشویید سپس به تکه های میانه خرد کنید. برحسب سلیقه تان از سینه یا ران مرغ بهره ببرید. تکه های مرغ را داخل آبکش قرار دهید تا آب آن ها کاملا گرفته گردد. داخل یک قابلمه میزانی روغن بریزید. حرارت را زیاد کنید و صیر کنید تا روغن داغ گردد. پیاز های خرد شده را داخل روغن تفت دهید. حالا سیر رنده شده را به قابلمه اضافه کنید. نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید.
مرحله دوم
تکه های مرغ را اضافه کنید و تفت دهید. در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا مرغ آب بیندازد.
مرحله سوم
اسفناج ها را بشویید و داخل آبکش بریزید تا خشک شوند. سپس آن ها را خرد کنید. داخل یک قابلمه دیگر، اسفناج ها را بپزید تا آب آن گرفته گردد. سپس به مرغ اضافه کنید (برای پخت اسفناج، لازم نیست آب به آن اضافه کنید. چون خودش آب انداخته و می پزد).
مرحله چهارم
در ادامه آلوها را با دو لیوان آب به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید با شعله ملایم، خورش به آرامی جا بیفتد. می توانید برای چاشنی از میزانی آبلیمو یا آبغوره هم بهره ببرید.
مرحله پنجم
20 دقیقه مانده به آن که قابلمه را از روی حرارت بردارید و خورش را سرو کنید، گردوهای رنده شده را اضافه کنید. گردوی خرد شده رمز خوشمزگی خورش شما است. چون هم طعم آن را بی نظیر می نماید، هم باعث روغن انداختن خورش می گردد.
بعد از 20 دقیقه خورش آماده است. در ظرف مناسب کنار برنج سرو نموده و نوش جان کنید.
منبع: کتاب کاله