هشدار مدیرعامل گوگل: جامعه باید برای تأثیرات هوش مصنوعی آماده گردد
به گزارش دَبی بلاگ، مدیرعامل گوگل معتقد است که جامعه باید به سرعت به قانون گذاری روی بیاورد و سوءاستفاده از این فناوری ها را با مجازات روبه رو کند. به علاوه، باید معاهداتی میان کشور ها امضا گردد تا هوش مصنوعی به شکلی ایمن توسعه یابد و قوانینی سازگار با ارزش های بشری در این حوزه به وجود بیاید.
ساندار پیچای، مدیرعامل گوگل در مصاحبه ای اعلام نموده است که هوش مصنوعی بر همه محصولات تمام شرکت ها اثر خواهد گذاشت.
ساندار پیچای، مدیرعامل گوگل، در گفت وگویی تلویزیونی گفت جامعه برای پیشرفت سریع فناوری هوش مصنوعی آماده نیست. او گفت قوانینی که باید پیشرفت این فناوری را کنترل نمایند نباید به وسیله یک شرکت تعیین شوند. پیچای بعلاوه گفت که هوش مصنوعی بر تمام محصولات همه شرکت ها تأثیر خواهد گذاشت.
به گزارش CNBC، مدیرعامل گوگل و آلفابت در مصاحبه با برنامه 60 دقیقه شبکه CBS آمریکا خاطرنشان کرد که جامعه باید برای عرضه سایر محصولات مبتنی بر هوش مصنوعی آماده گردد. اسکات پلی که در این برنامه با ساندار پیچای مصاحبه می کرد، گفت برخی از پروژه های هوش مصنوعی گوگل را آزمایش نموده و از عملکرد آن ها بهت زده شده است.
پیچای در این مصاحبه گفت جامعه باید خود را با هوش مصنوعی وفق دهد؛ چرا که برخی از مشاغل ازجمله شغل های فکری تحت تأثیر این فناوری قرار می گیرند: این اتفاق روی همه محصولات در همه شرکت ها اثر می گذارد. برای مثال، شاید شما یک رادیولوژیست باشید؛ اگر به پنج تا ده سال آینده فکر کنید، احتمالاً در کنار خود یک دستیار هوش مصنوعی خواهید داشت.
اسکات پلی بحث سایر محصولات هوش مصنوعی گوگل ازجمله محصولات کسب وکار دیپ مایند را عنوان نمود که در آن ربات ها می توانند فوتبال بازی نمایند یا بدون احتیاج به یاری انسان ها، خودشان کار های مختلف را یاد بگیرند. پلی می گوید در یکی از واحد های این شرکت رباتی را دیده است که می توانست آیتم ها را ببیند و به درخواست پلی یک سیب به او داده بود.
ساندار پیچای درباره عواقب استفاده از هوش مصنوعی به مسئله نشر اطلاعات نادرست و اخبار و تصاویر جعلی اشاره نمود و گفت این محتوا ها می توانند آسیب زننده باشند.
مدیرعامل گوگل معتقد است که جامعه باید به سرعت به قانون گذاری روی بیاورد و سوءاستفاده از این فناوری ها را با مجازات روبه رو کند. به علاوه، باید معاهداتی میان کشور ها امضا گردد تا هوش مصنوعی به شکلی ایمن توسعه یابد و قوانینی سازگار با ارزش های بشری در این حوزه به وجود بیاید.
پیچای گفت به نظر او جامعه برای چت بات هایی مثل بارد آماده نیست، چون سرعت تفکر و تطبیق پذیری در جامعه با سرعت پیشرفت فناوری همخوانی ندارد. بااین حال، او خوش بین است، چون در مقایسه با سایر فناوری ها، افراد بیشتری به سرعت در جامعه نسبت به هوش مصنوعی واکنش نشان دادند.
پیش تر در مقاله ای این موضوع را عنوان نمودیم که چرا هوش مصنوعی برای انسان ها قابل درک نیست. حالا مدیرعامل گوگل هم به وجود نوعی جعبه سیاه در زمینه چت بات ها اشاره نموده است که باعث می گردد نتوانید به طور دقیق بفهمید پاسخ ها چرا و چگونه به وجود آمده اند.
منبع: دیجیاتو
منبع: فرادید