روش پخت سیرواویج یک غذای خوشمزه گیلانی
به گزارش دَبی بلاگ، سیرواویج یکی از خورش های محلی استان گیلان است که برای تهیه آن از برگ سیر خرد شده استفاده می گردد. طرز تهیه این خورشت خوش طعم بسیار آسان است، برای این که لذت بیشتری از میل کردن این غذا ببرید بهتر است آن را با برنج دودی، زیتون پرورده و نارنج نوش جان کنید.

برخی چیز ها را می توان شناسنامه یک شهر یا یک استان دانست. مثلا صنایع دستی، مناظر طبیعی، نوع پوشش و حتی غذا ها از این دسته هستند. یکی از نمونه های اینگونه شناسنامه ها را می توان خورشت های گیلانی دانست که تبدیل به دلیل محبوبیت زیاد تبدیل به یک شناسنامه برای استان گیلان شده است. سیرابیج یا سیرواویج یکی از خورش های محلی استان گیلان است که برای تهیه آن از برگ سیر خرد شده استفاده می گردد. طرز تهیه این خورشت خوش طعم بسیار آسان است، برای این که لذت بیشتری از میل کردن این غذا ببرید بهتر است آن را با برنج دودی، زیتون پرورده و نارنج نوش جان کنید.
همانطور که گفتیم برگ سیر یکی از اصلی ترین موادی است که در تهیه این خورش به کار می رود، برگ سیر حاوی خواص زیادی است که از جمله آن ها می توان به بهبود گردش خون، یاری به کنترل سطح کلسترول خون، پیشگیری از بالا رفتن فشار خون، پیشگیری از حمله قلبی، بهینه سازی جریان خون، کاهش قند خون، پیشگیری از لخته شدن خون و افزایش گلبول های خون اشاره نمود. در ادامه این مقاله قصد داریم طرز تهیه خورش سیرابیج را آموزش دهیم. تا پایان با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خورش سیرابیج:
برگ سیر: 3 دسته
تخم مرغ: 3 عدد
روغن: به میزان لازم
زردچوبه، فلفل، نمک: به میزان کافی
طرز تهیه خورش سیرابیج
1. برای تهیه خورش سیرابیج ابتدا برگ سیر ها را باید خرد کنید، دقت کنید که برگ ها به صورت یکنواخت خرد شوند، این موضوع در زیبایی ظاهر خورش شما نقش خواهد داشت.
2. بعد از خرد کردن برگ ها، آن ها را شسته و در آبکش بریزید تا آّبشان کاملا گرفته گردد.
3. برگ سیر ها را در مقداری روغن ریخته و تفت دهید، تنها تفت دادن آن ها کافی می باشد و نیازی به سرخ کردنشان نیست.
4. حال زمان اضافه کردن از زردچوبه هاست، این کار را انجام دهید تا برگ سیر ها رنگ بگیرند.
5. فلفل و نمک را اضافه کنید. البته این نکته را باید بگوییم که اضافه کردن فلفل بستگی به ذائقه خورندگان غذا دارد.
6. تخم مرغ ها را در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید. سپس آن را در تابه و روی برگ سیر ها بریزید و هم بزنید تا جا بیفتند.
7. خورش زمانی آماده است که تخم مرغ ها به خورد سیر رفته باشند. پس از آن می توانید آن را در ظرف مناسبی سرو و نوش جان کنید.
نکات طرز تهیه خورش سیرابیج
توجه داشته باشید که حجم برگ سیر پس از آن که سرخ می گردد کاهش میابد، پس در مقدار اولیه برگ سیری که می خواهید بهره ببرید دقت لازم را داشته باشید.
دقت کنید که تعداد تخم مرغ ها را باید متناسب با حجم برگ سیر ها در نظر بگیرید، مثلا به ازای هر سه دسته برگ سیر که حجم متوسط دارند دو عدد تخم مرغ درشت کافی است.
معمولا سرابیج را به همراه نان میل می نمایند، ولی مصرف آن به همراه برنج نیز یک تجربه بی نظیر است.
منبع: گردشبانbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا