3 طرز تهیه پاستیل بستنی با پودر ژلاتین، شیر و خامه و لیموناد
به گزارش دَبی بلاگ، پاستیل بستنی یا همان بستنی پاستیلی یکی از خوش طعم ترین است که بافتی ژلاتینی و مزه ای متفاوت نسبت به بستنی های معمولی دارد. برای تهیه بستنی پاستیلی هم از پودر ژلاتین و هم پاستیل های آماده استفاده می گردد. در این مقاله از در می توانید با طرز تهیه پاستیل بستنی خوشمزه خانگی به چند روش مختلف آشنا شوید. در انتهای مقاله به سوالات متداول در خصوص درست کردن بستنی پاستیلی پاسخ خواهیم داد.
طرز تهیه پاستیل بستنی با آبمیوه و پودر ژلاتین
مدت زمان آماده سازی بستنی پاستیلی: 30 دقیقه
مواد لازم برای تهیه پاستیل بستنی با پودر ژلاتین
- رنگ خوراکی: به مقدار لازم
- پودر ژلاتین: 4 قاشق غذاخوری
- آبمیوه یا نوشابه: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
- شکر: 2 لیوان فرانسوی دسته دار
- آب: یک لیوان فرانسوی دسته دار
مراحل طرز تهیه پاستیل بستنی با آبمیوه
یکی از رایج ترین روش های درست کردن بستنی پاستیلی در خانه، استفاده از پودر ژلاتین است. اگر در طرز تهیه این بستنی از پودر ژله رنگی و طعم دار استفاده می کنید، احتیاجی به اضافه کردن رنگ خوراکی به بستنی نیست. در ادامه می توانید با مراحل طرز تهیه بستنی پاستیلی با پودر ژله آشنا شوید.
مرحله اول؛ حل کردن پودر ژله در آب
در اولین مرحله از طرز تهیه پاستیل بستنی باید پودر ژله را در آب جوش بریزید. سپس آن را روی بخار غیر مستقیم کتری به قرار دهید تا ژلاتین کاملاً در آب حل گردد.
مرحله دوم؛ ترکیب کردن شکر و آبمیوه
در این مرحله از طرز تهیه بستنی پاستیلی باید شکر را با آبمیوه یا نوشابه ترکیب کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند. سپس اسانس یا رنگ مورد نظرتان را به آن اضافه کنید.
مرحله سوم؛ ریختن مواد بستنی پاستیلی در قالب
بعد از این که مواد بستنی پاستیلی را به صورت جداگانه آماده کردید، حال باید ژلاتین و آبمیوه را با هم ترکیب کنید و خوب مخلوط کنید. سپس مواد پاستیل بستنی را در قالب مورد نظر بریزید و برای چند ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی ها سفت شوند. سپس بستنی پاستیلی را از فریزر خارج کنید و از طعم آن لذت ببرید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی انار با ثعلب و بدون ثعلب
طرز تهیه پاستیل بستنی با شیر و خامه
مدت زمان: آماده سازی بستنی پاستیلی با شیر و خامه: 40 دقیقه
مواد لازم برای تهیه پاستیل بستنی
- شیر پرچرب: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
- پاستیل: 150 گرم
- خامه: 100 گرم
- شکر: 2 و 1/3 قاشق غذاخوری
- نشاسته: 1 قاشق غذاخوری
- پودر ژله با طعم دلخواه: 1 قاشق غذاخوری
مراحل طرز تهیه پاستیل بستنی
برای خیلی از ما بستنی با شیر و خامه طعم مجذوب نماینده تری نسبت به بستنی های یخی و میوه ای دارد. اگر شما هم هوادار طعم بستنی پاستیلی با شیر و خامه هستید، در ادامه می توانید با مراحل درست کردن این بستنی خوشمزه آشنا شوید.
مرحله اول؛ حل کردن ژله در آب
در اولین مرحله از طرز تهیه پاستیل بستنی باید بسته پودر ژله را در یک ظرف بریزید و به مقدار 2 قاشق غذاخوری به آن آب جوش اضافه کنید. سپس ظرف ژله را روی حرارت غیر مستقیم کتری قرار دهید تا در آب حل گردد.
مرحله دوم؛ جوشاندن شکر و نشاسته همراه با شیر
بعد از این که ژله در آب حل شد، در یک ظرف 2 قاشق غذاخوری شکر را با نشاسته ترکیب کنید. سپس شیر را اضافه کنید و مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا حالتی شبیه به پیدا نمایند.
مرحله سوم، ترکیب کردن همه مواد بستنی با هم
بعد از این که غلظت مواد مثل فرنی شد، در این مرحله از طرز تهیه بستنی پاستیلی باید ژلاتین و خامه را به آن اضافه کنید و شعله گاز را خاموش کنید. در نهایت شکر را اضافه کنید و پاستیل ها را نیز درون این قابلمه بریزید.
مرحله چهارم؛ ریختن مواد بستنی در قالب
بعد از این که مواد بستنی پاستیلی آماده شد، باید آن ها را داخل قالب های بستنی بریزید و حدود 7 ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی شما کاملاً سفت گردد. این بستنی طعم بی نظیری دارد و برای بچه ها نیز بسیار مجذوب نماینده است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی زمستانی مرحله به مرحله
طرز تهیه بستنی پاستیلی با لیموناد
مدت زمان آماده سازی بستنی پاستیلی با پاستیل: 15 دقیقه
مواد لازم برای تهیه بستنی پاستیلی
- پاستیل خرسی: به مقدار لازم
- لیموناد: به مقدار لازم
مراحل طرز تهیه پاستیل بستنی با لیموناد
اگر در پی آموزش درست کردن پاستیل بستنی به ساده ترین روش هستید، بهتر است این بستنی خوشمزه را امتحان کنید برای تهیه این بستنی تنها به پاستیل و مقداری لیموناد احتیاج دارید.
مرحله اول؛ ریختن پاستیل در قالب بستنی
در اولین مرحله از طرز تهیه بستنی پاستیلی خانگی خوشمزه باید یک قالب مناسب برای تهیه بستنی انتخاب کنید. سپس مقداری پاستیل در قالب بریزید تا قالب شما کاملاً پر گردد.
مرحله دوم؛ ریختن لیموناد در قالب
بعد از ریختن پاستیل در قالب، در این مرحله از آموزش درست کردن بستنی پاستیلی نوبت اضافه کردن لیموناد است. ابتدا. سپس باید قالب بستنی را کاملاً با لیموناد پر کنید. هر چقدر در بستنی پاستیلی شما پاستیل بیشتری باشد، مزه بهتری خواهد داشت و ظاهر آن نیز مجذوب نماینده تر خواهد شد.
مرحله سوم، قرار دادن بستنی در فریزر
در این مرحله از طرز تهیه پاستیل بستنی باید قالب بستنی را برای چند ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملاً منجمد گردد. در نهایت می توانید این بستنی پاستیلی های خوشمزه را میل کنید و لذت ببرید.
نکات و فوت و فن های طرز تهیه بستنی پاستیلی
*برای درست کردن بستنی پاستیلی با پاستیل آماده بهتر است از پاستیل های کوچک بهره ببرید و در صورتی که مقدار پاستیل ها بزرگ است، می توانید آن ها را با قیچی برش دهید و سپس به بستنی اضافه کنید.
*هر چقدر رنگ پاستیل هایی که برای تهیه بستنی پاستیلی استفاده می کنید، مجذوب نماینده تر باشد، بستنی شما ظاهر مجذوب نماینده تری پیدا می نماید.
*برای این که بستنی پاستیلی به راحتی از قالب خارج گردد، می توانید قالب بستنی را بعد از آماده شدن، برای چند ثانیه در آب ولرم قرار دهید و سپس به راحتی بستنی ها را از قالب خارج کنید.
*در طرز تهیه بستنی پاستیلی با آبمیوه می توانید از تکه های میوه خرد شده نیز در بستنی بهره ببرید.
*برای درست کردن پاستیل بستنی با لیموناد می توانید خودتان با ترکیب شکر، آب لیمو ترش و آب یک لیوان شربت لیمو درست کنید و سپس آن را همراه با پاستیل های رنگی درون قالب بریزید تا بستنی شما آماده گردد.
*در طرز تهیه پاستیل بستنی می توانید از ترکیب آب نارگیل و پاستیل نیز بهره ببرید.
*اگر دوست دارید طعم پاستیل بستنی شما ترش باشد، می توانید برای درست کردن این بستنی از پاستیل های ترش مزه همراه با آبمیوه های ترش بهره ببرید.
*برای درست کردن پاستیل بستنی بهتر است از آبمیوه هایی با رنگ روشن و یا شیر بهره ببرید تا رنگ های مجذوب نماینده پاستیل داخل بستنی تعیین باشد.
*اگر برای تهیه پاستیل بستنی از اسپرایت یا نوشابه گازدار استفاده می کنید، حتماً بستنی را تا نیمه در قالب پر کنید تا بعد از منجمد شدن، از ظرف سرازیر نگردد.
* را هم یاد بگیرید و در طرز تهیه بستنی از آن بهره ببرید.
سوالات متداول
طرز تهیه بستنی پاستیلی چند لایه چگونه است؟
برای درست کردن پاستیل بستنی چند لایه می توانید هر لایه از بستنی را با یک رنگ پاستیل یا با آبمیوه های مختلف تهیه کنید. سپس قالب را برای چند ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی منجمد گردد. بعد از سفت شدن لایه اول بستنی می توانید لایه دوم آن را آماده کنید و این کار را تا کامل شدن قالب ادامه دهید.
طرز تهیه پاستیل بستنی ژله ای بدون فریزر چگونه است؟
برای درست کردن پاستیل بستنی ژله ای بدون فریزر ابتدا باید ژله را با آب ترکیب کنید و روی بخار کتری قرار دهید تا کاملاً در آب حل گردد. سپس داخل قالب بستنی مقداری پاستیل رنگی بریزید و قالب را با ژله ای که آماده نموده اید، پر کنید. قالب را برای چند ساعت در یخچال بگذارید و بعد بستنی پاستیلی را میل کنید.
منابع: foodnetwork، kirbiecravings
منبع: افق کوروش