آشپزی

طرز تهیه آش دندونی به سبک تبریزی ها

طرز تهیه آش دندونی به سبک تبریزی ها

خبرنگاران زندگی طرز پخت آش دندانی به سبک تبریز را برای تان آورده است، طعمی متفاوت و به یاد ماندنی که تا مدت ها زیر دندان همه فامیل می ماند.

13 دی 1399
طرز تهیه ترشک هفت میوه

طرز تهیه ترشک هفت میوه

دیگه ترشک و ترشی و آلوچه رو هرگز از بیرون تهیه نکنید چون این ترشک خوشمزه ترین ترشک دنیاستهم سالمه و هم اورگانیک و بهداشتی چون خودتون در منزل تهیش میکنید.

11 دی 1399
22 کاربرد جوش شیرین که شما را شگفت زده خواهند کرد

22 کاربرد جوش شیرین که شما را شگفت زده خواهند کرد

برخی از ترکیبات، خواص و کاربردهای شگفت انگیزی دارند که اگر از آن ها آگاه باشیم می توانیم با صرف هزینه کمتر، بسیاری از مسائل کوچک را حل کنیم. جوش شیرین یکی از همین ترکیبات بسیار مفید و کاربردی است .

21 آذر 1399
طرز تهیه تارت توت فرنگی

طرز تهیه تارت توت فرنگی

تارت یکی از خوشمزه ترین دسرهاست که در طعم های بسیار متنوعی درست میشه. یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین تارت ها، تارت توت فرنگی با کرم، خامه و یا سس مخصوصه. از اون جا که طرز تهیه خمیر تارت کمی زمان بر و سخت به نظر می رسه، بسیاری از افراد این تارت خوشمزه...

20 آبان 1399
طرز تهیه سوپ شیر ساده و مجلسی، با تمام ترفندهای رستورانی

طرز تهیه سوپ شیر ساده و مجلسی، با تمام ترفندهای رستورانی

سوپ شیر یکی از انواع سوپ های معروف و پر مصرف در سراسر جهان است. این سوپ انواع مختلفی دارد و با مواد مختلفی طبخ می شود. بعضی آشپزها سوپ شیر یا سوپ سفید را با مخلوط خامه درست می کنند که باعث می شود کالری این سوپ افزایش یابد. سوپ شیر با داشتن مقدار قابل توجهی...

17 آبان 1399
طرز تهیه دسر شیرینی هندی گلاب جامون خوشمزه و لطیف بدون فر

طرز تهیه دسر شیرینی هندی گلاب جامون خوشمزه و لطیف بدون فر

شیرینی گلاب جامون یکی از مشهورترین دسرها و شیرینی های هندی و چیزی شبیه به زولبیا و بامیه خودمان است. یک شیرینی لطیف و خوشمزه با بافتی نرم که معمولا با بستنی سرو می گردد و بسیار مقوی و سیر کننده است. برای درست کردن شیرینی گلاب جامون نیازی به فر ندارید و...

26 شهریور 1399
کارهای سرگرم کننده برای نگه داشتن بچه ها در خانه

کارهای سرگرم کننده برای نگه داشتن بچه ها در خانه

حوصله ام سر رفته. کلمات ترسناک بچه ها وقتی در خانه گیر می نمایند و به بزرگسالان می گویند. مشغول نگه داشتن آنها با کارهای جالب، کلید حفظ آرامش است. پس از اینکه آنها با همه اسباب بازی ها بازی کردند، بهترین فیلم های بچگانه را تماشا کردند، بیشترین زمان را با...

8 تیر 1399
ثبت ملی کوفته تبریزی و هر آن چه راجع به آن، باید بدانید!

ثبت ملی کوفته تبریزی و هر آن چه راجع به آن، باید بدانید!

یکی از معروف ترین و اصیل ترین غذاهای سنتی ایران کوفته تبریزی است. کوفته تبریزی سنتی همانطور که از نامش پیداست، غذای سنتی تبریز است که هم اکنون حتی در میان گردشگران خارجی نیز بسیار پر هوادار است. هر آشپزی برای خود دستور تهیه و پخت مخصوص به خود را در تهیه...

24 خرداد 1399
عجایب طبیعی در تور مالدیو و بالی و چین به همراه ایتالیا

عجایب طبیعی در تور مالدیو و بالی و چین به همراه ایتالیا

عجایب طبیعی در تور بالی،مالدیو،چین و ایتالیا که حتما باید ببینید.

4 خرداد 1399
چطور فریتاتای قارچ و اسفناج درست کنیم؟

چطور فریتاتای قارچ و اسفناج درست کنیم؟

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه با قارچ و اسفناج را به شما آموزش می دهیم.

19 اردیبهشت 1399
تهیه سالاد ایتالیایی با پاستا

تهیه سالاد ایتالیایی با پاستا

سالاد ایتالیایی با پاستا، نوعی سالاد خوشمزه است که مواد متنوعی دارد.

1 فروردین 1399
طرز تهیه مرغ گریل با سیر و رزماری ترد و خوشمزه

طرز تهیه مرغ گریل با سیر و رزماری ترد و خوشمزه

مرغ برای میهمانی ها یکی از بهترین گزینه ها است، چرا که زمان زیادی برای پخت آن لازم ندارید. رزماری به غذاهای گوشتی عطر و طعم فوق العاده ای می بخشد. این گیاه علاوه بر عطر خوبی که دارد در صورت مصرف مداوم اثرات سلامتی بخش زیادی از جمله تقویت سیستم ایمنی بدن،...

14 دی 1398
آشنایی با روش تهیه موهیتو نعنا

آشنایی با روش تهیه موهیتو نعنا

موهیتو نعنا را با یخ فراوان و برش های نازک لیمو و چند برگ نعنا سرو کنید.

17 آبان 1398
مثل ملکه ویکتوریا کیک اسفنجی بخورید!

مثل ملکه ویکتوریا کیک اسفنجی بخورید!

کیک اسفنجی ویکتوریا یک کیک کلاسیک انگلیسی است. تا قبل از این، کیک های اسفنجی انگلیسی فقط از تخم مرغ و شکر درست شده بودند، اما اواسط قرن نوزدهم بعد از اختراع بیکینگ پودر و استفاده از آن در کیک سازی، یک نابغه آشپزی متوجه شد که حالا با وجود بیکینگ پودر، می...

6 مهر 1398
طرز تهیه خرما ارده افطاری مخصوص ماه رمضان

طرز تهیه خرما ارده افطاری مخصوص ماه رمضان

خرما عضو جدانشدنی سفره های سحری و افطار ماه رمضونه. حالا ما خیلی راحت و بی دردسر میتونیم این پای ثابت سفره هامون رو خوشمزه تره، مقوی تر و پرانرژی تر کنیم تا هم تنوع داشته باشه و هم مغذی تر باشه، فقط کافیه ادامه این مطلب رو ببینین…

27 تیر 1398
تعداد: (155)